Kush nuk adhuron të dalë nëpër restorantet më të bukura për të shijuar një pjatë dhe pse jo për t`u ndjerë mirë në një ambient të kuruar me detaje. Mirëpo nuk mund ta mohojmë që edhe tualeti ka një rëndësi të madhe, fundja është vendi ku kemi pak privatësi për të shkrepur ato 1 milion selfiet tona. Nëse mendoni që keni parë tualetin më të bukur, gaboheni! Pasi të shihni 5 tualetet më të bukura në Londër, do të kuptoni që nuk keni parë ende asgjë. Këto janë tualetet më të lakmuara në Angli, në të cilat njerëzit kanë shkrepur më shumë foto se në çdo tualet tjetër.

Sketch

1,853,634 likes, 1448 foto të shkrepura në një muaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sketch (@sketchlondon) on

Annabel

575,755 likes, 352 foto të shkrepura në një muaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annabel's (@annabelsmayfair) on

Sexy Fish

105,272 likes, 109 foto të shkrepura në një muaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @joy_wanders on

The Ned

52,944 likes, 104 foto të shkrepura në një muaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ned (@thenedlondon) on

The Ritz

80,963 likes, 50 foto të shkrepura në një muaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ritz London (@theritzlondon) on