“It's not about making the right choice. 
It's about making a choice and making it right.” 
â?? J.R. Rim, Better to be able to love than to be loveable

Flasim pak pë dashurinë. Jemi në pikun e verës dhe zakonisht në Class ka një ritëm të lartë pune dhe aktivitetesh me eventet e sezonit. Fillimisht, në sa dasma jeni i ftuar këtë vit? Ok. Përveç kësaj, ju vetë kur do martoheni? Nëse nuk e keni në plan, por martoni një të dashurin tuaj: hapni sytë dhe veshët se kemi disa këshilla plot mjaltë për ju!

1. Fillimisht, martohuni! S'ka më bukur!Shiko dy foto më poshtë të realizuara nga Class Photography, me fotografen zyrtare Orsola Mema. Fotografi këtu e ka ndjekur ciftin elegant që nga dalja e kishës. Një moment në jetë i ruajtur nga drita e aparatit, me emocionin e të gjithëve. 

Shiko galerinë e plotë të setit këtu www.classphotography.al 

2. Besoji një planifikuesi eventesh.

Kryefjalë është dekori, e gjithë atmosfera e krijuar për të kënaqur njerëzit. Detaje të pafundme, personalizime, efekte dhe kënde që ndryshojnë përgjithmonë gjendjen emocionale dhe fiksohen në memorien tuaj. Class Events është tashmë ekspert në design dhe organizimin e eventeve dhe ju këtë e keni garanci :)Shiko galerinë e plotë të setit këtu www.classphotography.a

3. Këshillohu me fotografin

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orsola Mema (@orsolamema) on

Në Class ne propozojmë një takim këshillues me fotografin tonë Orsola Mema për të marrë mendimin e parë për vendin, për datën, detaje, aksesor. Me pak fjalë, marrëdhënia më e fuqishme është me fotografin. Orsola prej me shumë se 5 vitesh është masterclass i fotografisë.. ajo di çfarë t'ju sugjerojë!

4. Paris/Firenze/Amsterdam/Rome..oh

Jam e sigurt që kur përmendet një qytet ikonik Europian, sic është Roma, madhështore dhe elegante, nuk do i thonit jo setit artistik. Orsola ju ndjek ngado dhe këtë eksperiencë, Class e praktikon prej vitesh. Cifti shijon arkitekturën dhe bëhet personazh filmi në fotografinë më të rëndësishme të jetës.
4 këshilla të thjeshta dhe praktike. Për më shumë informacion ju drejtojmë me shumë dashuri për të parë portofilin e seteve në www.classphotography.al

Tel: +355 69 60 95 693