Në internet këto ditë nuk flitet për asgjë tjetër, por për një ngjarje që ka marrë vëmendje të madhe mediatike. Nusja ka vendosur të dalë hapur kundër vjehrrës, vetëm sepse kjo e fundit mori një vendim në ditën e dasmës pa pyetur fare çiftin. Dy muaj përpara dasmës me dashurinë e jetës së saj, vjehrra vendosi të shtojë në listën e të ftuarve 80 persona të tjerë. Nusja e ardhshme, e nxitur nga zemërimi, mori vendimin që nuk pritej...

Ajo dhe i dashuri i saj ishin bashkë për katër vite. Dhe marrëdhëniet e saj me vjehrrën e ardhshme kanë qenë gjithmonë të rënda.  Ai i përket një familjeje të pasur. Ajo nuk është. Vjehrra asnjëherë nuk e ka pranuar dhe gjithmonë është përpjekur të manipulojë lidhjen e tyre. Pastaj angazhimi dhe përgatitjet për martesën e ëndrrave të dy të fejuarve: një gjë e vogël, pa shumë pretendime, thjesht për të festuar dashurinë e tyre.

Dy muaj përpara ditës së madhe vjen surpriza e vjehrrës së saj:  ftoi edhe 80 persona të tjerë, asnjë prej të cilëve nuk ishte opsional, por të gjithë të domosdoshëm. Në fillim martesa e tyre numëronte 50 të ftuar dhe vetëm 15 prej tyre ishin në listën e të padëshiruarve.

Natyrisht nusja e ardhshme është tërbuar. Dhe ajo anuloi martesën. Por, tani ajo pyet veten nëse ajo kishte të drejtë të fshinte gjithçka. Ka njerëz që absolutisht pajtohen me të në internet, sepse në fund të fundit ata nuk donin një ceremoni të madhe dhe askush nuk mund t'i impononte atyre se si të martohen.

Ndërsa njerëzit e tjerë flasin për të si një heroinë e vërtetë sepse i tregoi vendin e merituar vjehrrës, ka të tjerë që thonë se ata duhet të kishin sqaruar veten e tyre si çift duke gjetur një marrëveshje, pa shkuar në vendime drastike.

Ju si mendoni?