Dukesha e Sussex duket se nuk është e lumtur me jetën e re. Edhe pse në dukje të gjithë mendojnë se të pasurit jetën e saj është diçka e mrekullueshme, anëtarët e familjes mbretërore kanë shumë kufizime. Meghan nuk është mësuar me kufizime dhe prandaj nuk i pëlqen kjo jetë e re, edhe pse jeton mes luksit dhe çdo lloj komoditeti tjetër.

Mirëpo, çfarë ka filluar ta shqetësojë dukeshës së Sussex-t? Sipas “Radar Online", realiteti me të cilin po përballet çdo ditë nuk e kënaq dukeshën.

 “Në fillim ndjenja e të qenit pjesë e familjes më të famshme në botë është e mrekullueshme. Në çdo cep sheh një ndërtesë jo vetëm të njohur, por edhe historike. Por sapo të vjen përballë realiteti nuk është dhe aq e bukur si jetë. Në këtë fazë ndodhen tashmë Harry dhe Meghan”,-janë shprehur burimet për Radar Online.

Meghan dhe princi Harry janë zhvendosur dhe jetojnë në fshat dhe thuhet se marrëdhënia e tyre me Kate dhe William nuk është shumë e mirë. Madje është e tensionuar.