Nëse puna jote është në zyrë, çka do të thotë se kalon rreth tetë orë e ulur para një kompjuteri, është e sigurt që ka momente në të cilat ndien shqetësime në pjesën e qafës dhe të mesit.

Megjithatë, ka diçka që mund të bësh për të shmangur dhembjen e vazhdueshme.

Janë katër ushtrime, të cilat mund t’i bësh çdo ditë (gjatë punës), për qëndrim më të mirë të trupit dhe për të shmangur shqetësimet.

Provo të bësh të njëjtat lëvizje si në videon më poshtë dhe veten do ta marrësh shpejt.