Të jesh vajzë është një gjë vërtet e vështirë. Burrat nuk mund ta kuptojnë, ose as nuk përpiqen të futen në botën e vajzave. Të gjitha problemet që mund të kenë vajzat, djemve u duken aspak të rëndësishme ose lehtësisht të zgjidhshme. Gjithsesi, vajzat që i hasin çdo ditë me siguri u duken një luftë. Më poshtë mund të lexoni 11 situata të sikletshme që vetëm vajzat i kuptojnë:

-Sapo bëra një dush

-Rregulli nr.1: Shikoni gjithmonë në të gjitha pasqyrat

-Ajo donte thjesht shkallëzim

-Okay, shumë afër janë

-Vetëm mua më ndodh kjo gjë?

-Më ishte fiksuar t’i vishja këto këpucë me taka, edhe pse po binte shi

-Si është kur vishni taka gjithë ditën?

-Kjo është gjëja më e tmerrshme që më ndodh sa herë vesh geta

-Takat janë bërë për gra të forta

-Tështiva dhe ja çfarë ndodhi me qerpikët e mi

-Kjo situatë të dhemb