Ka një pyetje që të gjithë njerëzit në botë duan përgjigje: Çfarë duan gratë? Edhe pse meshkujt mendojnë se nuk do të gjendet asnjëherë përgjigjja e kësaj pyetjeje, zgjidhja është shumë e thjeshtë. Gratë kanë thjesht një listë të gjërave që presin nga burrat. Nëse i realizoni këto gjëra të jeni të sigurt se vajzat do të marrosen pas jush:

Duhet të jeni spontanë

Kjo nuk do të thotë që ju duhet të kaloni çdo fundjavë në një vend të ri. Spontaniteti duhet të jetë tek gjërat e vogla. Edhe një ftesë për shëtitje ose një mesazh romantik në një moment të papritur mund ta gëzojnë një grua.

Këmbëngulës

Kur ajo thotë “jo", "nuk do të thotë jo" . Ndonjëherë fjalët e një gruaje nuk do të thonë asgjë. Vajzat duan që ju të tregoni këmbëngulje.

Të keni humor

Disa vajza mendojnë se djemtë seriozë janë më tërheqës. Mirëpo, ka edhe nga ato që mendojnë se burrat me sens humori e bëjnë më shpejt një vajzë për vete. Shkencëtarët kanë vërtetuar se e qeshura është një nga afrodiziakët më të fortë natyrorë. Pra, bëni shaka më shpesh, por mbani mend se ka gjëra për të cilat nuk duhet të bëni shaka. Për shembull, veshja e saj, stili i flokëve, apo familja.

Pozitiv

Psikologët pohojnë se një burrë dhe një grua si çift i ngjajnë dy anijeve lidhëse. Nëse njëra prej tyre është e mbushur me pozitivitet, e njëjta do të ndodhë së shpejti me tjetrën. Një humor i mirë, i qëndrueshëm është një nga dhuratat më të mira që një burrë mund t'i japë një gruaje. Thjesht buzëqeshni më shpesh, ndani emocione të bukura me të dhe rezultati do të jetë në anën tuaj.

Bonus: Në fund të ditës, nuk ka rëndësi se si dukeni ose çfarë lloj makine keni. Gjëja kryesore është se si e bëni një vajzë të ndihet rreth jush.