Dëshiron të jesh Ti një nga ato që do kenë fatin të asistojnë në London Fashion Week? Dy më të talentuarave do t'u jepet kjo mundësi.

Keni menduar ndonjëherë që talentin ta perfeksiononi edhe më tej? Venus Center ju jep mundësinë që nëpërmjet trajnuesve nga Londra (epiqendra e modës dhe bukurisë), të keni mundësi të mësoni diçka ndryshe.

Regjistrimet kanë filluar. Më 14-15 nëntor do të zhvillohet Makeup & Bodypainting Masterclass Professional dyditor, në Hotel Rogner, ora 13:00-19:00, me Makeup Artist nga Londra Jo Sugar dhe Bobbi Bicker.


Joanne është Makeup Artist Profesioniste, trajnuese e akredituar në Londër. Është instruktore në shkolla të ndryshme të makeup dhe bukurisë në Londër dhe në Europë. Mbi 18 vite eksperiencë në industri dhe me një listë klientësh të gjatë me Celebrities dhe kompani të njohura botërore, duke punuar në Editorial, Beauty, High Fashion, Pasarela Mode, Magazines, TV, Music Videos, Filma. Ajo vjen për herë të parë në Shqipëri për të ndarë eksperiencën e saj me ju.

Bobbi Bicker, e njohur tashmë në Shqipëri nga rrjetet televizive dhe publikimet e shumta. Ajo ka sjellë shpeshherë pranë nesh artin e të pikturuarit në trup dhe makeup. Bobbi është piktore me bazë në Londër; filloi Bodypainting rreth 12 vjet me parë dhe ka marrë shumë çmime. Punët e saj janë parë në pasarela mode, evente, TV, publikime në revista të ndryshme botërore. Bicker ka fituar shumë çmime dhe shpeshherë është juriste në konkurse të ndryshme për Bodypainting. (Google Now :))Bobbi, gjithashtu, trajnon në Kolegjin e Bukurisë dhe Makeup-it në Londër. Prej 3-vitesh bën LivestreamingPeriscope App,Twitter, ku bën Art & Bodypainting tutorials. Miliona njerëz e shohin çdo muaj. Pasioni i saj është të frymëzojë dhe të ndajë njohuritë e saj me njerëzit që dashurojnë ARTIN!

Mos humbisni shansin! Vendet janë të limituara, prandaj nxitoni të përfitoni e REGJISTROHUNI (kliko këtu)  sa më parë që të siguroni vendin tuaj. Kemi shumë surpriza të bukura për studentët tanë.

Masterclass-et do të zhvillohen tek #HotelRogner Tirana-Albania, ora 13:00-19:00.

Për më shumë info dhe për regjistrimet, na kontaktoni www.venusderm.com E:[email protected]

T:0682293633 / 042364399. Pas Masterklas-it, do pajiseni me certifikatë.

Kthejeni pasionin tuaj në profesion!

https://www.facebook.com/pg/ValbonaBickerArt/photos/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/events/2017982124970843/?active_tab=about