Të gjithë vajzat duan të dinë se si mund t’i lumturojnë partnerët e tyre. Mirëpo, nuk është shumë e thjeshtë. Kim Kardashian e paska gjetur çelësin e suksesit me bashkëshortin e saj, Kanye West. Ajo ka treguar në një  intervistë për revistën Stellar, si është të jetosh me reperin e famshëm.

Mbase nuk ju kishte shkuar në mendje, por Kim-i me 2 gjëra mjaft të thjeshta e lumturon bashkëshortin e saj.

"Ai është shumë i thjeshtë. Nëse unë i sjell atij një kek brown të ngrohtë dhe pak akullore, ai është shumë i lumtur",-është shprehur Kim.

Pra, vajza dashuria me pak fjalë vjen nga stomaku. Kështu që konsiderojeni këtë këshillë nga Kim, për t’i gatuar partnerit ushqimin e tij të preferuar.