Frymëzimi për 'Shadow', karakterizuar nga dyfish detaje dhe nga disa shtresa të ndryshme në dizajn, vjen si rezultat i të menduarit për gratë dhe vajzat që janë shembuj në komunitetin e tyre si 'forca e ndryshimit'. E gjitha vjen si një shtysë e natyrshme për të shfaqur me guxim elementët më të rëndësishëm që na bëjnë të ndihemi para të tjerëve perfekte dhe të veçanta - pra mund të shihet edhe si një vlerësim elegant për veten.

Këtë sezon, modeli 'Ikonë' Air Force 1 - vjen me disa risi që sjellin një dimension të freskët në tiparet dalluese të siluetës.

Secila nga këto tipare frymezohet nga një perspektivë femërore që ka për qëllim të ndërtojë forcën e pakufizuar të besimit. Kjo forcë është thelbësore në ndryshimin e vazhdueshëm të standardit që përcakton atë se çfarë do të thotë të vishesh me klasiket Nike.

Vajzat që patën mundësinë të ndjenin këtë frymëzim janë: Viola Spiro, Sara Berisha & Arjola Shehu.

Të treja vajzat besojnë fort në forcën që përfaqëson feminiliteti i tyre, duke i bërë sfidat personale dhe profesionale të përkthehen në FITORE.

Modelet e 'Nike Air Force 1 Shadow' i gjeni tek Nike Shop në Qendrën Tregtare TEG.