Edhe pse mund të jeni të dashuruar pas verës, duhet ta pranoni që edhe stina më e ftohtë e vitit ka bukuritë e veta. Pulovrat dhe palltot e ngrohta janë ndër gjërat që e bëjnë dimrin më të bukur. Pa dyshim që dhe në dimër mund të dukeni e veshur me stil, pasi idetë dhe kombinimet janë të pafundme. Sipas Marie Claire ka disa veshje esenciale që duhet t’i keni patjetër nëse dëshironi që gjithë sytë të jenë te ju. Hidhuni një sy dhe vendosni vetë çfarë ju pëlqen dhe çfarë jo.

Pellush i gjatë

Gjithçka me gëzof

Fustanet me dy tone

Kostumet dimërore

Miniçantat

Veshjet lëkurë

Çizmet ushtarake

Rrathët e kokës