Nëse beson në yje, me siguri e di se muaji i lindjes luan një rol shumë të rëndësishëm në përcaktimin e jetës seksuale. Mënyra se si drejton në shtrat është e lidhur ngushtë me karakterin. Dhe nëse nuk do të ndihesh keq nëse partneri është një mace e zezë dhe ti nuk e ndjek dot pasionin e tij, është mirë t’i njohësh pikat e forta.

Cila është pika e fortë në jetën seksuale të të lindurve në dhjetor?

Të lindurit në muajin dhjetor preferojnë më shumë lojën se sa aktin. Ata kanë dëshirë të krijojnë një histori seksuale, duke u përfshirë dhe shijuar në maksimum rolet. Nëse keni një partner të lindur në dhjetor, prisni gjithmonë diçka të re dhe emocionuese nga ai në shtrat. Janë gjithmonë kreativë, ndaj me ta seksi është gjithmonë argëtues. Megjithatë, kanë një pikë të dobët: me të lindurit e dhjetorit është vërtet e vështirë të krijosh një lidhje të fortë emocionale.

Femrat e lindura në muajin dhjetor janë aventuriere dhe nuk mendojnë dy herë për të eksperimentuar, nuk kanë asnjëherë turp, kështu që nëse keni një partnere që ka ditëlindjen këtë muaj, provoni me të të gjitha fantazitë që ju vijnë në mendje. Nuk do ta harroni lehtë!