Një ndër ngjarjet më të bujshme të këtij viti që po lëmë pas është ajo e Liam Hemsworth dhe Miley Cyrus. Dyshja i dhanë fund martesës së tyre 10 mujore (lidhja 10 vjeçare) dhe historia më pas është një film më vete. Liam u lidh me një aktore, ndërkohë Miley na çuditi të gjithëve pasi u lidh me shoqen e saj të ngushtë, Kaitlynn Carter. 

Historia me Cailtyn nuk zgjati shumë dhe Miley u lidh me Cody Simpson. Mirëpo, pas gjithë këtyre ngjarjeve në jetën e saj, Miley ka vendosur të bëjë një tatuazh që duket se tregon si ndihet ajo në këto momente. Tatuazhi i realizuar në dorë është fjala “Freedom” që do të thotë liri. Pra, Miley tashmë ndihet e lirë pas ndarjes nga Liam.