Të gjesh çfarë të veshësh nuk është kurrë e thjeshtë, sidomos në sezon festash. Mund të keni planifikuar të shkoni në festa ose edhe thjesht të dukeni bukur gjatë përditshmërisë, prandaj është e rëndësishme të dini cilët janë fustanet më trendy të sezonit.

Sigurisht që as këtë vit nuk mungojnë xixat, teminat dhe materiali velvet. Megjithatë, katër janë trendet që duhet të ndiqni për t’u dukur gjithë stil për festa. Sipas Pinterest, këto janë fustanet që nuk duhet të mungojnë në gardërobën tuaj.

Fustan me mëngët e fryra
Ashtu si Orinda në foton e parë të artikullit.
Fustan i zi me temina
Velvet i shkurtër
Një fustan i thjeshtë mëndafshi