Nëse mendojmë për një propozim perfekt, romantik dhe përrallor mendja na shkon menjëherë në Paris, mundësisht pranë kullës Eiffel. Por për Besa Kokëdhimën nuk është kështu. Madje, ajo nuk shkon aq larg kur mendon për vendin perfekt ku do të donte t’i propozonin martesë.

E ftuar në puntatën e sotme në “Shiko Kush Luan”, Besa u vendos përballë kësaj pyetjeje dhe duhet të themi që përgjigjen që dha nuk e prisnim aspak.

“Do më pëlqente të ndodhte në jug të Shqipërisë, andej nga vij unë. Pse jo në Qeparo”, -është shprehur Besa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shiko kush LUAN (@shikokushluan) on

Vetëm këtë që nuk na e kishte marrë mendja…