Këto ditë kanë qarkulluar lajme të ndryshme, ku në qendër kanë qenë Meghan Markle dhe princi Harry. Vendimi i tyre për të lënë pallatin mbretëror dhe detyrat e tyre si duka dhe dukesha e Sussex-t i ka çuditur të gjithë.

Mirëpo, Meghan paska një ndikim të madh tek princi aq sa e ka "detyruar" të marrë një vendim të tillë. Në fakt, ky nuk është i vetmi vendim që princi ka marrë për Meghan. Harry nuk flet me ish-futbollistin David Beckham për shkak të Meghan.

Madje, thuhet në tabloidët britanikë se dyshja kanë pasur një sherr të madh, sepse Harry e akuzonte David-n, se Victoria (bashkëshortja e tij), i përcillte thashetheme mediave për Meghan. Aq ka mjaftuar që shoqëria e tyre të shkatërrohej dhe për rrjedhojë, Harry nuk flet as me David, as me Victoria-n.

Çfarë ndikimi paska Meghan tek Harry...

Lexoni gjithashtu:

Meghan Markle dhe Princi Harry nuk janë më ‘anëtarë të lartë’ të familjes mbretërore

Princi William reagon për herë të parë pas vendimit të Harry-t: Nuk mund ta përkrah më

Mbretëresha flet për herë të parë rreth vendimit të Harry-t dhe Meghan-it

‘E urrej ta shoh William-n të trishtuar’, çfarë mendon Kate për vendimin e Meghan dhe Harry-t?