Nëse jeni në mëdyshje se cilat modele syzesh ju shkojnë, duhet ta dini se kjo varet, mbi të gjitha, nga forma e fytyrës suaj. Jo gjithçka që është trendy dhe në modë, duhet t’ju shkojë patjetër. Sipas Elle, këto janë modelet e syzeve që përshtaten sipas formave të ndryshme të fytyrës.

Fytyra në formë zemre

Modelet e syzeve që i shkojnë

Fytyra në formë katrore

Modelet e syzeve që i shkojnë

Fytyra rrethore

Modelet e syzeve që i shkojnë

Fytyra ovale

Modelet e syzeve që i shkojnë

Fytyra në formë diamanti

Modelet e syzeve që i shkojnë