Që nga viti 1990, faqja e internetit popullore argëtuese TC Candler ka botuar një listë të 100 burrave dhe grave më tërheqës në botë. Ky konkurs nuk ka ndonjë kufizim sa i përket kombësisë, racës ose moshës. Kjo është arsyeja pse çdokush mund të fitojë.

Që nga korriku 2019, miliona vizitorë në këtë faqe interneti kanë nominuar njerëz dhe kanë votuar për ta. Nëse jeni kureshtarë për të mësuar se cilët janë meshkujt më të pëlqyer të momentit, zbulojeni më poshtë:

25. Mario Casas

24. Kim Min Gyu

23. Alex Sparrow

22. Cha Eun-woo

21. Patrick Schwarzenegger

20. David Beckham

19. Park Jimin

18. Idris Elba

17. Henry Cavill

16. Kang Daniel

15. Marlon Teixeira

14. Avan Jogia

13. Timothée Chalamet

12. Lay Zhang

11. Harry Styles

10. Chris Hemsworth

9. Jason Derulo

8. Toni Mahfud

7. Jensen Ackles

6. Xiao Zhan

5. Jason Momoa

4. V (Kim Tae-hyung)

3. Shawn Mendes

2. Felix Kjellberg

1. Jungkook