Standardet e bukurisë janë shumë subjektive dhe për këtë arsye secili person ka imazhin e tij të bukurisë. Mirëpo, në konkurset e bukurisë, cilado qoftë e preferuara juaj, vetëm një vajzë ia del të shpallet fituese. Më poshtë do të keni mundësinë që të shikoni 20 fotot e vajzave që janë shpallur miss-e në vende të ndryshme të botës. Jo të gjitha vajzat e një vendi janë njësoj, mirëpo ka disa tipare që i bashkojnë. Shikojini më poshtë:

Marok

Francë

Poloni

Turqi

Tajlandë

Finlandë

Brazil

Egjipt

Suedi

Korea

India

Kinë

SHBA

Norvegji

Itali

Rusi

Holandë

Filipinet

Spanjë

Islandë