Me siguri ju ka rënë në sy që Instagrami është mbushur me foto të njerëzve me piercing. Epo, na duhet t’ju themi që trendi i dikurshëm është kthyer sërish në modë dhe duket se këtë vit do ta shohim kudo. Nëse nuk keni bërë kurrë një piercing, duhet ta mendoni seriozisht. 2020-a është viti kur duhet të guxoni me piercing dhe të eksperimentoni me modele unike. Ideja është të shprehni veten tuaj nëpërmjet tyre. Megjithatë, pak frymëzim nuk i bën keq askujt. Përqafojeni aksesorin më cool të këtij viti duke u frymëzuar nga këto modele të publikuara nga Cosmopolitan.

Pjesa më e mirë për sa i përket këtij trendi është se nëse pendoheni, nuk do të duhet shumë kohë që vendi i shpuar të mbyllet sërish, pa lënë asnjë shenjë. Kështu që, mos u mendoni dy herë nëse gjithmonë keni dashur të keni piercing.

Nëse jeni të fiksuar me piercing apo dëshironi të frymëzoheni për modelin apo vendin ku dëshironi ta bëni, atëherë këto janë llogaritë në Instagram që duhet të ndiqni.

@mariatash

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Tash (@mariatash) on

@bodyelectrictattoo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on

@jcolbysmith

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J. Colby Smith (@jcolbysmith) on

@omgpiercingsbydee

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dee (@omgpiercingsbydee) on

@cassisoclassy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassi Lopez-March (@cassisoclassy) on