Jeni apo të apasionuar pas astrologjisë, vështirë të thoni që nuk e ndiqni asnjëherë horoskopin, qoftë edhe për të kaluar një kohë argëtuese. Ndërsa çdo planet zhvendoset në pika të ndryshme të Zodiakut ose formon një trup tjetër qiellor, një shpërthim energjie e re rritet në të gjithë kozmosin. Bazuar në kohën tuaj të lindjes, ndryshimet astrologjike ndikojnë në jetën personale. Ndonjëherë mund të tregojnë një kohë sfiduese e cila ju ndihmon të jeni më të rritur në situata të ngjashme. Sidoqoftë, bëhuni gati për disa lajme magjike, sepse kjo javë, e cila nis me 20 janarin, do të jetë java më e mirë për këto shenja të zodiakut.

Sot, nis një erë e re edhe për astrologjinë, sepse Ujori është ulur në karrigen e tij. Po kush mendoni se do të përfitojë më shumë nga ky ndryshim sezonal? Shenjat e ajrit, pa dyshim. Nëse keni lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit, është koha për t’i realizuar ëndrrat tuaja.

Binjakët

Nëse keni menduar që gjatë këtij viti të arrini disa prej objektivave tuaj, kjo është koha e duhur. Shumë shqetësime që mund t’ju vijnë në mendje gjatë kësaj periudhe janë mjaft të rëndësishme. Inkurajohuni nga ndonjë aventurë në këtë periudhë, por shqyrtoni të gjitha mënyrat me të cilat ju mund të injektoni disa rreze dielli në jetën tuaj. Një projekt që e keni për zemër do të zhvendoset në një këndvështrim tjetër dhe pritet të bëjë mrekulli.

Peshorja

Lëreni të qetë lumturinë tuaj! Nëse vazhdoni t’i thoni vetes se do të jeni të lumtur pasi ta arrini këtë, do të jeni. Ky është momenti kur do të mund të relaksoheni sapo ta arrini një projekt, thjesht vendoseni qëllim dhe gëzojuni. Konsiderojeni këtë leje zyrtare nga kozmosi për të shijuar jetën dhe për ta shijuar atë tani. Përmirësoni momentin e tanishëm me art, aventurë dhe kënaqësi. Shijoni gjithçka edhe në zyrë dhe në punën tuaj të përditshme dhe mos harroni se koha e arritjes së objektivave është pikërisht tani.

Ujori

Nëse doni të jeni njeriu që gjithmonë keni ëndërruar, mos harroni se nuk mund të jeni gjithmonë pozitiv që t'i kënaqni të gjithë. Në mënyrë që të pranoni veten dhe të jeni më autentikë, më mirë jini të përgatitur për disa njerëz, të cilët ndihen “të kërcënuar” nga aftësia juaj. Lëreni mënjanë shqetësimin për atë që njerëzit mendojnë dhe bëjnë për ju. Ndoshta kjo është koha ideale për të vendosur kufij, në mënyrë që të rikuperoni kohën, energjinë dhe perspektivat tuaja. Vetëbesimi, sidomos në këtë periudhë, duhet të ketë përparësi, në mënyrë që ta keni më të lehtë të gjeni rrugën tuaj.