Meqenëse muaji i parë i këtij viti është në ditët e tij të fundit dhe ende nuk ke asgjë në vijë për të ndrsyhuar statusin, atëherë merr një laps dhe një letër dhe nis me objektiva. Seriozisht! Ky është viti i sfidave të mëdha, një prej të cilave për ty duhet të jetë edhe nëj partner.

Për të gjitha vajzat beqare, ky vit mund të ketë shumë ndryshime, mund të jetë një vit solid dhe motivues, por ka nevojë për disa këshilla. Si mund ta nisësh mbarë që të arrish në fund qëllimin?

Tonifiko trupin (vithet sidomos) në palestër

Rifresko gardërobën

Përqafoje jetën prej beqareje (jetoje duke e konsideruar këtë si favor)

Lëre cigaren (nëse e pi)

Ndrysho stil flokësh

Mjaft e përsërite veten

Mëso diçka të re, crafts

Merr kohë për veten, ji gjithmonë ajo që je

Provo diçka të re, sport

Shpenzo më shumë kohë me miqtë

Mjaft me justifikime, nuk ke pse i përdor ato për veten

Mjaft më me negativitet në mediat sociale

Qëndro gjithmonë e informuar për shëndetin

Thuaju JO “takimeve” online

Ndoshta jo të gjitha mund të jenë pjesë e listës së këtij viti, por vajza, mos harroni që një pjesë e mirë e tyre janë objektiva që duhet përmbushur domosdoshmërish. Të paktën në fund të këtij viti, të shkruajmë për “çiftet, në muajt e parë të lidhjes…”