Nëse përqafoni dikë për më shumë se 20 sekonda, zvogëlohet stresi dhe mbani në kontroll presionin e gjakut dhe bëni të mundur që zemra juaj të qëndrojë e shëndetshme. Ta shkruajmë më saktë: përqafimet rrisin prodhimin e hormonit të dashurisë, oksitocinën në trupin tuaj, kështu që gjithçka që ndjeni është dashuri dhe ngrohtësi. Sot është dita ndërkombëtare e përqafimit dhe prandaj më poshtë keni foto vërtet të bukura

Sot dhe gjatë gjithë vitit duhet t’i përqafoni sa më shumë personat që jua do zemra:

Michael Raymond dhe Jason Momoa

Billie Lourd dhe Carrie Fisher

Justin Bieber dhe Snoop Dogg

Selena Gomez dhe Julia Michaels

Cara Delevingne dhe Kendall Jenner

Sophie Turner dhe Jamie King

Reese Witherspoon dhe Laura Dern

Meryl Streep dhe Nicole Kidman

Kathy Griffin dhe Amber Heard

Nicole Kidman dhe Naomi Watts

Bella dhe Gigi Hadid

Rebel Wilson dhe Anne Hathaway

Elle dhe Dakota Fanning

Demi Lovato dhe mami Dianna De La Garza