Jeta është plot sfida, situata të vështira dhe surpriza - dhe gjëja më e mirë që mund të bëni është t'i merrni me sportivitet dhe të buzëqeshni.

Ka rreth 3.8 miliardë gra në botë dhe të gjitha janë origjinale dhe të veçanta, megjithatë pothuajse çdo vajzë mund të thotë në një moment "Unë të kuptoj ty, motër". Pra, ka raste kur vajzat bëhen në një mendje, pasi ka situata të njëjta që mund t'ju ndodhin përditë. Në fotot e mëposhtme, me siguri do të gjeni veten dhe do të qeshni me vete teksa i lexoni:

Qerpikët e mi vs qerpikët e të dashurit tim

Vajzat e tjera vs unë

Kur mendon se je e veçantë

Drita ideale do punë për t'u arritur

Mbrëmjet në shtëpi

Vajzat e tjera kur vendosin kapuç vs unë

Si mendoj se më duken flokët, si i kam në të vërtetë:

Si mendoj se do të dukem kur t'i pres flokët dhe si dukem 

Lidhjet romantike vs unë

Marrëdhënia e vajzave të tjera me ushqimin dhe ajo e imja

Pas një seance në diell

Si e përjetoj dimrin?

Vajzat e tjera për Shën Valentin dhe unë: