“Kur dashuron nuk mundesh thjesht të heqësh dorë dhe të shpëtosh. Jo, dhimbja e dashurisë është si një grip i keq që nuk të lëshon pa e bërë të veten, pa të konsumuar tërësisht, pa ta nxjerrë edhe yndyrën e nënës nga shpirti”, ky fragment nga libri KTHIMI i Albatros Rexhaj e pasqyron këtë episod në podcastin e shkrimtarit Albatros Rexhaj.

Një audio editorial tërësisht spontan mbi vërtetësinë e dhimbjes që ndiejmë atëherë kur na thyhet zemra, por edhe mendime mbi atë se si mund ta menaxhojmë këtë dhimbje.