Mendo për njeriun që e dashuron fort dhe tani imagjino situatën ku ky njeri është infektuar me koronavirus. Çfarë do bëje ti? Do të rrije me të apo do të ndaheshe të qëndroje veçmas?

Për këtë episod, shkrimtari Albatros Rexhaj është frymëzuar nga shumë histori, për të cilat ka lexuar së fundmi, të çifteve të ndryshme që kanë refuzuar të ndahen nga njëri-tjetri përkundër rrezikut të madh që sjell kjo epidemi. Disa ia kanë dalë të jenë fitimtarë, por disa edhe kanë pësuar. Çfarë do bëje ti, sikur të ishe në një situatë të tillë?

Kjo është pyetja bosht e këtij episodi këtu në podcastin e Albatros Rexhaj, realizuar enkas për Revista Class. Dëgjim të këndshëm si dhe i mirëpresim komentet dhe mendimet tuaja.