Janë disa njerëz që mendojnë se mund të bëjnë çfarë të duan dhe se gjithnjë mund t’ia hedhin me një “më fal”. Albatrosi thotë se njeriu që dashuron fal, fal një herë, fal dy herë, fal shumë herë, por ndonjëherë vjen ajo situata kur zemra e dashuruar zhgënjehet aq shumë saqë më as edhe një milion “më fal” nuk mjaftojnë. Në këtë episod, shkrimtari Albatros Rexhaj shpjegon frymëzimin dhe kontekstin prapa vargjeve të tij të publikuara së fundmi:

“.. sikur vetëm ta kuptonte,

ti nuk je dëshpëruar,

je e zhgënjyer,

dhe kjo nuk kalon më një thjesht

“më fal”.”