“Sa i hollë është kufiri mes urrejtjes dhe dashurisë.

Në ankthin e dhimbjes klith: Të urrej, sepse nuk mund të dashuroj askënd tjetër”.

Këto vargje, fragment nga libri “Zonja Z”, gjegjësisht tema e konfliktit në mes të ndjenjës së dashurisë dhe asaj të urrejtjes, janë pikënisja e episodit të shtatë këtu në podcastin e shkrimtarit Albatros Rexhaj, realizuar ekskluzivisht për Revista Class në Tiranë.

Vallë e urrejmë vërtet apo kjo urrejtje është vetëm një stad i ri i ndjenjave të dashurisë që kemi për personin që na ka thyer zemrën?

Ky episod është një audio editorial të cilin patjetër duhet t’ua rekomandoni miqve tuaj.