Filmi që truimfoi në Oscars ishte “Parasite” me regji të Bong Joon Ho. Ky film, që i ka bërë të gjithë për vete, rrëmbeu plot katër çmime në Oscars duke bërë histori, si filmi i parë korean që arrin një sukses të tillë. Të gjithë u lumturuan shumë për këtë arritje, por më i lumturi nga të gjithë ishte pa dyshim regjisori Bong Joon Ho, i cili as nuk u mundua ta fshihte lumturinë duke u shprehur si i vinte më mbarë. Kështu, interneti u mbush me meme dhe Joon Ho u kthye në personazhin më të dashur të Oscars, pikërisht për natyrën e tij spontane.

Në fakt, nuk duhet të na bënin përshtypje reagimet e tij, pasi ai paralajmëroi që është një njeri i çuditshëm.

Megjithatë, këto meme nuk duhen humbur...

Perla është fotoja ku ai i bëri statujat e tij putheshin.

Unë duke bërë mblesëri për miqtë e mi:

Kur kolegu i tij Han Jin Won po mbante fjalim pas fitores së çmimit, Bong Joon Ho ishte shumë i zënë duke adhuruar statujën.

Dhe pas mbrëmjes së Oscars, ai nuk rresht së i adhuruari statujat.

Keni ende dyshime që ai i adhuron statujat më shumë se çdo gjë tjetër?