Dita e të dashuruarve është nesër! Çdo dhuratë është e mirë, gjithsesi dëshirojmë t’ju japim sugjerime për zgjedhjen e dhuratës më të mirë për dashurinë tuaj në vartësi të shenjës së zodiakut.

Zbuloni në vijim…


Dashi çdo gjë që ka të bëj me nevojën e tyre për jetë aktive dhe plot hobi
• T’i përshtatet hobit aktual • Shkop peshkimi, set pikturimi • Ngjyra nuk ka shumë rëndësi • Biletë kinema- film aksion • Produkt risi pasi duan të jenë të parët • Ambalazhimi - pak rëndësi
Demi çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për rehati dhe shije
• Ftesë për darkë dy persona, të dominoj ushqimi • Aksesorë rehatie, për shtëpi/oborr • Lule/të dominojë ngjyra e kuqe • Abonim në qendër masazhi • Ambalazhimi - ka rëndësi
Binjakët çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për informacion dhe komunikim
• Pajisje teknologjike • Bileta kinemaje- film thriller • Ftesë për darkë me shumë miq, të dominojë biseda • Lojëra argëtuese • Libër ose abonim në revistën e preferuar • Ambalazhimi - neutral
Gaforrja çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për familjen dhe kujdesin personal
• Kornizë foto si nostalgjik që janë • Çdo gjë që mund të përdoret në shtëpi • Set krem për kujdesin ndaj lëkurës • Bizhuteri artizanale • Ambalazhimi – me dedikim
Luani çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre krijimtari dhe që bie në sy
• Gjëra luksi • Mundësisht unike • Prej floriri • Darkë në restorant të shtrenjtë • Biletë për eventin kryesor në qytet/dramë • Ambalazhimi – pak rëndësi
Virgjëresha çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për punën dhe pastërtinë
• Pajisje për punën e tyre • Çantë, stilolaps • Shampo-body lotion- aroma me rëndësi • Biletë kinemaje- film komedi • Ngjyrat me rëndësi • Ambalazhimi - ka rëndësi
Peshorja çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për të bukurën dhe harmoninë
• Rroba nga më të ndryshmet • Ngjyrat me shumë rëndësi • Darkë- Ushqim aziatik• Bileta kinemaje- film romantik • Gjëra të vogla për shtëpi • Ambalazhimi – neutral
Akrepi çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për intimitet dhe ‘fiksime’
• Sexy underwear • Përshtatu ‘fiksimeve’-syze, shaje… • Ngjyra ka rëndësi, nuancat kafe-mustard • Biletë kinemaje- film i zhanrit kriminalistikë • Ftesë për darkë – preferojnë lokale underground • Ambalazhimi – me dedikim
Shigjetari çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për filozofi dhe udhëtime
• Libra, sende antike • Biletë udhëtimi jashtë vendit • Biletë kinemaje- film true story • Darkë në natyrë • Aksesorë sporti, shumëngjyrëshe • Ambalazhimi – pak rëndësi
Bricjapi çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për thjeshtësi dhe karrierë
• Jo luksoze, por me dizajn unik • Jo shumëngjyrëshe • Gjëra natyrale-druri, pambuku, mëndafshi • Biletë kinemaje-film biografi • Ftesë për darkë pa e tepruar në pije dhe ushqim • Ambalazhimi – me rëndësi
Ujori çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për inovacion dhe ‘rebelim’
• Çdo gjë New-Age • Pajisje për krijimtari • Anëtarësim në shoqata • Biletë kinemaje- film fanta-shkencë • Ftesë për darkë – në lokalin më të ri në qytet • Ambalazhimi – neutral
Peshqit çdo gjë që ka të bëjë me nevojën e tyre për emocion dhe spiritualitetin
• Gjëra artistike • Pikturë, skulpturë • Akuarium • Shumë lule dhe ngjyra • Bileta kinemaje- film 3D • Ambalazhimi – me dedikim.