Dashuria shpesh nuk ka nevojë për fjalë...Por, janë pikërisht disa ditë të veçanta në kalendar që ta kujtojnë se sa speciale është kjo ndjenjë! Sot është zyrtarisht Shën Valentin dhe shumë personazhe të njohur shqiptarë kanë zgjedhur që përmes dedikimeve të ëmbla t'i ndajnë emocionet virtualisht, me të gjithë. Dhe neve, na bëjnë sytë zemra pas këtyre fotove dhe urimeve speciale!

Ajola Xoxa dhe Erion Veliaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amarda Toska (@amardatoska) on

 

Adelina Tahiri
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bieta Sulo (@bietasulo) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elita Rudi Gjikolli (@elita.rudi) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miriam Cani (@miriamcani) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilir Meta (@ilirmeta.faqjazyrtare) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUDINA MAGJISTARI (@rudinamagjistari) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marsela Çibukaj (@marselacibukaj) on