Është pranverore, e bukur dhe nuk nevojitet gjë tjetër veçse një ton sysh për ta realizuar. Ky eye look që tregon beauty blogger-ja në videon e mëposhtme është një nga tendencat kryesore të këtoj sezoni. Ngjyrat pastel, por edhe ato me kontraste janë në këtë prag pranvere trendet më të preferuar.

Extra tip: në buzë dhe faqe përdorni të njëjtën nuancë. Fundja monochromatic makeup (grimi me të njëjtën ngjyrë) është më i preferuari këtë pranverë.