Mund të ketë shumë gjëra të bukura dhe interesante që mund të bësh këto ditë teksa të gjithë po rrimë në shtëpi. Përveç ndonjë libri të bukur apo filmi interesant, e ke menduar që mund të bësh diçka tjetër më të dobishme?! Vizito virtualisht këto muzeume arti, ku mund të marrësh gjithë informacionin që të intereson ndërkohë që kalon kohën në mënyrë efikase. Ne ju sugjerojmë këto 10 website lehtësisht të aksesueshme nga të gjithë ju!

1. Pinacoteca di Brera - Milano https://pinacotecabrera.org/

2. Galleria degli Uffizi - Firenze https://www.uffizi.it/mostre-virtuali

3. Musei Vaticani - Roma http://www.museivaticani.va/content/museivaticani/it/collezioni/catalogo-online.html

4. Museo Archeologico - Atene https://www.namuseum.gr/en/collections/

5. Prado - Madrid https://www.museodelprado.es/en/the-collection/art-works

6. Louvre - Parigi https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne

7. British Museum  Londra https://www.britishmuseum.org/collection

8. Metropolitan Museum - New York https://artsandculture.google.com/explore

9. Hermitage - San Pietroburgo https://bit.ly/3cJHdnj

10. National Gallery of art - Washington https://www.nga.gov/index.html