Ndoshta nuk ua keni ditur këto cilësi të lindurve në shenjën e Demit, por pasi t’i lexoni, do të kuptoni sa me fat paskeni qëlluar. Në familje, miqësi apo dashuri, Demi është një shenjë unike, që mbi të gjitha, vlerëson gjërat e vërteta dhe nuk pajtohet kurrë me ato të shtirura.

1. Të lindurit në shenjën e Demit janë njerëz që të mbrojnë vetëm në qoftë se ke të drejtë, edhe nëse je motra e tyre apo shoku më i mirë i tyre! Ata gjithmonë dinë të mbajnë të vërtetën dhe para saj nuk bëjnë kompromise.

2. Edhe pse pamja e tyre fizike mund të mos jetë shumë favorizuese për ta besuar këtë, Demi ka një shije të fortë e të hollë estetike, shijon artin, në fushat e të cilit ka shumë talent, por edhe çdo fushë tjetër të së bukurës.

3. Në pikëpamje të karrierës, Demi është një shenjë mjaft inteligjente që bën gjithmonë zgjedhje të zgjuara, madje edhe në pozicione të larta menaxhimi.

4. Të lindurit në shenjën e Demit janë miq besnikë dhe bujarë, me një dashuri të madhe për njerëzit që kanë pranë, por ata rrallë krijojnë miqësi me këdo jashtë shtresës së tyre sociale. Janë besnikë dhe fanatikë të kësaj të fundit.

5. Nuk mund të imagjinohet kurrë që të lindurit e Demit të mos i japin diçka dikujt që ka nevojë, qoftë ajo edhe gjëja e fundit që mund të kenë.

6. Shumë njerëz mendojnë se Demat janë njerëz të ftohtë, por në fakt ata kanë hap breshke për të treguar emocionet dhe ndjenjat e vërteta. Kur e bëjnë këtë, janë njerëzit më të zjarrtë që mund të kesh takuar ndonjëherë.

7. Po ashtu, shumë njerëz mendojnë se Demat janë pesimistë të lindur, por e vërtëta është që janë thjeshtë realistë.

8. Kur bëhen xheloz apo gjejnë arsye për këtë, askush nuk është më i mirë se ata për këtë ndjenjë.

9. Nëse dikush ka vërtet nevojë për ta, të lindurit në shenjën e Demit do të bëjnë të pamundurën dhe do të vrapojnë në çdo pol të botës për t’iu gjendur pranë në çdo rast.

10. Demi nuk i do gjërat false: as lulet false, as njerëzit fals, as personalitetin fals. Njerëzit e shtirur janë urrejtja e tyre më e madhe.