Disa ndryshime të vogla në pamje janë totalisht transformuese. Një prej atyre gjërave që ka fuqinë të ndryshojë të gjithë pamjen tuaj të jashtme janë edhe balluket.

“Balluket mund të ndryshojnë gjithë strukturën e fytyrës suaj. Ato mund të krijojnë përshtypjen e mollëzave të theksuara dhe mund të nxjerrin në pah disa tipare të fytyrës”, -thotë Gloria Witherspoon-Friskco, një stiluese flokësh e njohur në Nju Jork.

Për të kuptuar si mund t’jua ndryshojnë pamjen totalisht balluket, hidhuni një sy këtyre vajzave të famshme.

Ah dhe nëse fotot do t’ju frymëzojnë, këtu keni edhe një video që të mësoni si t’i prisni balluket në shtëpi.

Sofia Vergara

Emily Ratajkowski

Jessica Biel

Ciara

Kim Kardashian

Chrissy Teigen

Kerry Washington

Gigi Hadid

Zendaya

Emilia Clarke