Një aksesor që prej dy vitesh vazhdon të jetë ndër më të pëlqyerit nga vajzat është pa dyshim rrethi i kokës. Nëse dëshironi t’i jepni pamjes suaj një ndryshim total, mjafton një rreth dhe voila! Por cilët janë rrathët që ju përshtaten më shumë? Frymëzohuni nga këto foto para se të shkoni të blini aksesorin trendy të sezonit.

Me rruaza

Gërshet

Perla

Sportiv

I mbushur me gurë e zbukurime

Logo mania

Nyjë

Me printe të guximshme

Me ngjyra të ndezura

I lidhur fjongo

Velvet

Me detaje guaskash