David dhe Victoria Beckham po planifikojnë të ndërtojnë një 'tunel shpëtimi' nga turma në Costwold.

Pronari i ‘Inter Miami CF’, 45 vjeç dhe ‘Spice Girl’, 46 vjeç, dëshirojnë të sigurohen që shtëpia e tyre prej 6 milion paund është e sigurt dhe po shpresojnë që planet e paraqitura në këshill do t'i lejojnë të shtojnë një rrugëkalim nëntokësor dhe një barake sigurie.

Agjenti i planifikimit të çiftit tha: "Zhvillimi i propozuar përfshin një bodrum të ri të ndërtuar nën garazhin ekzistues që çon në një rrugëkalim të lidhur. Bodrumi poshtë tij është për ruajtjen e verës dhe përdorimi i ndërtesës është vetëm në bashkëpunim me shtëpinë kryesore të banimit.

"Do të përmirësojë sigurinë për banorët e pronës.”- tha ai.

David dhe Victoria aktualisht po qëndrojnë aktualisht në shtëpinë e tyre të bollshme në Cotswolds gajtë pandemisë së koronavirusit.