Të gjithë e dimë tashmë: një kostum banje çdo ditë. Më shumë se pesë kostume nuk janë të nevojshme gjatë të gjithë udhëtimit. Nëse  ke menduar për bikinit e vitrinave, me siguri ke përzgjedhur mes tyre kostume trup me modele dhe ngjyra të ndryshme.

Por nëse je akoma duke menduar për rrobat e banjës që do të shtosh në valixhe para se të nisesh me pushime, mes shumë varianteve që mund ta kesh zgjedhur, mbaj parasysh edhe një që duhet ta kesh patjetër.

Mes stileve që ke të preferuar, sipas ekspertëve të modës, ka edhe një kostum që duhet ta kesh patjetër këtë verë për të qenë IN.

Kostumi neon

Janë bikini që të sigurojnë shkëlqimin që aq shumë e dëshiron në plazh. Pa marrë parasysh se cila është nuanca që mund të zgjedhësh, ngjyrat e neonit edhe këtë vit janë IN. Gjithçka e shndritshme që krijon kontrast me tonin e lëkurës është ajo që të duhet. Pink, e verdhë, blu apo mente, me një shkëlqim metalik do të japin sukses në plazh.