Nëse keni fytyrë të rrumbullakët dhe po kërkoni për modele flokësh që ju përshtaten me formën e fytyrës suaj, nuk jeni të vetmet. Për të gjetur modelin perfekt mund të bazoheni edhe në modelet e VIP-ave që kanë formë fytyre të njëjtë me tuajën.

Një fytyrë e rrumbullakët karakterizohet nga nofulla jo të theksuara dhe fytyra është sa e gjerë edhe e gjatë. Nëse nuk jeni të sigurta nëse fytyra juaj është e rrumbullakët, krahasojeni me formën e fytyrës së VIP-ave në këtë artikull.

Bazuar në modelet e mëposhtme që ju përshtaten më shumë edhe me stilin, zgjidhni prerjen e radhës që do t’i kërkoni parukieres.