Kënga e Kidës “Ja kem nis” është një nga hitet e verës së vitit 2016. Sot kënga numëron më shumë se 12 milionë klikime, mirëpo Kida ka disa rezerva.

E ftuar në emisionin “NIN” në Klan Kosova, këngëtarja është pyetur për këngën që është penduar që e ka realizuar. Pa hezituar aspak, Kida filloi të këndojë vargjet e “Ja kem nis”.

“Ja kem nis – nuk e di... E kam realizuar shumë shpejt. Gjithçka është bërë shumë shpejt dhe kur e kam nxjerrë, kam thënë pse e bëra”, -është shprehur ajo.

Epo, të gjithë këngëtarët e kanë një këngë për të cilën janë penduar, kështu që është diçka mëse normale.

Nëse keni nostalgji për "Ja kem nis", ja ku e keni...