A ka gjë më emocionuese sesa thonjtë e sapobërë? Ah, po! Njësoj emocionuese është edhe koha që shpenzoni duke gjetur modelin e radhës. Por që mos të lodheni duke bërë kërkime lart e poshtë, po jua bëjmë punën fare të thjeshtë, duke ju sugjeruar disa modele thonjsh vere nga Class Studio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

Kujtoni gjithmonë që duart duhet të jenë të kuruara në çdo kohë, nuk i dihet kurrë kë mund të takoni! Prandaj ne do t’ju frymëzojmë me disa modele që do t’ju shtojnë dëshirën të rezervoni një takim që mund ta bëni fare thjeshtë në numrin +355 69 60 95 693.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

Ja dhe disa ide për thonjtë e këmbëve:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on