Shpesh ndodh që ushqimi të shfaqet në ëndrra, por çfarë do të thotë kur shohim qershi në gjumë?

Elementet që shihen në një ëndërr janë shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Ato variojnë nga kafshët, si qentë dhe kuajt, deri te veprimet, të tilla si e qara ose fluturimi. Ushqimi gjithashtu mund të jetë protagonisti i një imazhi të ëndrrave, veçanërisht kur bëhet fjalë për frutat. Është vërejtur se frutat shpesh i shfaqen një ëndërrimtari, secili me kuptimin dhe interpretimin e vet. Një frut që normalisht merr një kuptim pozitiv janë qershitë.

Para se të kalojmë në interpretime të ndryshme të ëndrrës në të cilën shfaqen qershitë, është e nevojshme të kuptohet simbolika e këtij fruti dhe ajo që ngjall në imagjinatën kolektive.

Dashuria: qershitë piqen në pranverë, përsosmëri e sezonit për zgjimin e natyrës pas klimave të ftohta të dimrit. Për më tepër, ky sezon gjithmonë ka përfaqësuar lindjen e dashurisë. Për këtë arsye, qershia shpesh përfaqëson ndjenjën e dashurisë në ëndrra, të rënë në mënyra të ndryshme sipas detajeve të ndryshme të imazhit të ëndrrave. Normalisht është dëshira për t’u dashuruar, nëse nuk keni tashmë partner, ose të bëni një hap të rëndësishëm në marrëdhënie nëse jeni tashmë në çift, siç është martesa.

Zhvillimi: gjithmonë për kohën e vitit në të cilin piqetn qershitë tregojnë shfaqjen e mundësive të reja që çojnë në sukses dhe një gjendje të favorshme ekonomike. Ndoshta një promovim i punës ose një punë e re është rrugës.

Kujdesi: në fund, si shumica e frutave të verës, qershitë evokojnë pakujdesinë dhe qetësinë tipike për fëmijërinë. Ëndërrimtari mund të shoh këtë si një nevojë për qetësi dhe mungesë shqetësimesh që ndoshta po pushtojnë mendjen e tij.

Por, realisht çfarë përfaqësojnë qershitë në një ëndërr?

Nëse keni parë qershi të kuqe dhe lëng, pa ndërmarrë ndonjë veprim të veçantë, atëherë kjo ëndërr mund të përfaqësojë dëshirën tuaj për t'u dashuruar ose për të ndërmarrë një hap vendimtar në historinë tuaj të dashurisë që mund të jetë martesa. Në fakt, si shumica e frutave, qershitë evokojnë pjellorinë. Prandaj, duke parë ato në një ëndërr, mund të kujtoni dëshirën tuaj për të krijuar një familje dhe dëshirën tuaj për mëmësi.

Siç e thamë, qershia përfaqëson sukses dhe prosperitet ekonomik. Nëse shfaqet në një ëndërr, mund të nënkuptojë që keni marrë ose planifikoni një promovim në vendin e punës ose arritjen e një qëllimi që e keni caktuar për veten tuaj për ca kohë.

Ndërsa, ëndërrimi i një peme qershie, të kuqe të pjekur dhe të bukur, është zakonisht një ogur pozitiv. Në fakt, ajo përfaqëson gëzim dhe fat, i cili mund të refuzohet si në sferën e dashurisë, ashtu edhe në atë të punës.