Nëse po përpiqeni të ndryshoni diçka në dhomën e gjumit, përdorni pak “dirty talk” për të pasur net më të nxehta dhe më të ndjeshme. Zgjedhja e fjalëve mund të jetë me të vërtetë e rëndësishme, kështu që duhet të luani në shtrat. Kur flisni për atë që doni të prekni apo që prekni në të vërtetë, do të thotë që jeni gati për të eksperiemtuar, ndaj fjalët ju vijnë gjithmonë në ndihmë.

Është si një lloj arti të dish të kërkosh në një mënyrë që të tërheq më shumë dhe ta bësh jetën seksuale të jetë më efektive.

Ndoshta nuk doni të thoni gjëra që duken shumë agresive ose të pavërteta, por doni që fjalët të përshtaten në këtë moment, në vend që të duken të çuditshme. Vidhni disa nga këto "dirty talk" nga vajzat dhe gratë dhe pastaj gjykoni nëse mund t’i provoni edhe ju në dhomën magjike.

“Kam nevojë për ty”

“Më kënaq pa masë”

“Jam e jotja ku do ti”

“Mund të bësh çfarë të duash me të…”

“Dua të vish për mua aty…”

“Më gjuaj…”

“Dua të të shijoj aty…”

“Ma trego ç’di të bësh që të më heqësh trurin…”

“Më pëlqen mënyra se si…”

“Më pëlqen kur arrin kulmin…”