Kush nuk e ka bezdi ngritjen e bidonave të ujit çdo ditë, aq më tepër në këtë valë të nxehti dhe Covid-i, kur trupi kërkon të jetë në çdo kohë i hidratuar? Mjekët vazhdojnë të rekomandojnë e këshillojnë hidratimin për të luftuar çdo rrezik të mundshëm që na kanoset në shëndet. Dehidratimi, siç dihet, mund të shkaktojë lodhje, dhimbje koke dhe probleme të tjera serioze, të cilat, asnjëherë më shumë se tani, na kërcënojnë jetën.

Të gjithëve ju ka ndodhur të blini ujë me dhjetëra herë, por gjatë verës, kjo është vertet torturë….

Më mirë le të themi ishte torturë, sepse me këtë zbulim, nuk mund të jetë më.

Maximum Albania ju jep një mundësi të artë për të shpëtuar një herë e mirë nga blerja e ujit duke ju ofruar një mënyrë më të lehtë për të përftuar ujë të pijshëm direkt nga rubineti.

Me gjithë kujdesin e shtuar gjatë muajve të pandemisë dhe me gjithë mënyrat që keni përdorur deri më sot për ta përdorur, ndoshta, edhe ujin e ribinetit (duke e zier), uji që përdorni në kuzhinë mund të ketë përmbajtje gëlqerore, klor, ndryshk, por edhe ndotës të tjerë të rrezikshëm për shëndetin.

Por përmes këtij impianti filtrimi Boxter, uji nuk do të jetë më problem, sepse do të keni një burim të pakufizuar në shtëpi, mikrobiologjikisht i pastër, i sigurt dhe i shijshëm.

Çfarë ofron impianti i filtrimit të ujit Boxster?

Impianti i filtrimit të ujit Boxster është një impiant me kualitet të lartë filtrimi, i cili siguron kontroll elektronik të përçueshmërisë elektrike në kohë reale dhe prodhim direkt të ujit, me një asemblim modern.

Përmes kësaj teknologjie të fundit filtrimi, arrihet cilësia më e lartë e ujit 24 orë në shtëpi. Dhe ç’është më e rëndësishme, uji i përftuar përmes këtij impianti është pa konservantë, pa kimikate, pa plastikë – është uji i ëndrrave.

IMPIANTI BOXSTER ofron:

1. Kualitet të lartë filtrimi

2. Kontroll elektronik të përçueshmërisë elektrike

3. Prodhim direkt të ujit deri në 80L/ orë

4. Asemblim modern

IMPIANTI BOXSTER

Pompë përforcuese me dy elemente pompimi

Para filtri:

1. Mikrofiltër me fuqi të lartë filtrimi (5 mikronë).

Zhvendos sedimentet, rërën, baltën, ndryshkun.

2. Mikrofiltër me karbone vegjetal aktiv, i lyer me pluhur argjendi me efekt baktericid.

 

Heq klorin, tretësit, bakteret.

3. Mikrofiltër me fuqi të lartë filtrimi (5 mikronë).

Zhvendos sedimentet, rërën, baltën, ndryshkun.

 

SURPRIZË!

Tani që e lexuat këtë artikull, mund të dërgoni një mesazh me tekst “CLASS” në numrin:

+355 69 701 0110

10 lexuesit e parë të artikullit do ta përfitojnë pajisjen dhuratë!