Rimeli është ndoshta produkti më i vështirë i grimit për sa i përket pastrimit të plotë. Dhe nëse je mësuar ta lash fytyrën disa herë apo edhe nëse ke harxhuar të gjithë larësin e fytyrës, mund të të kenë mbetur shenja rimeli nëpër sy.

Por për të të ndihmuar ta zgjidhësh këtë problem një herë e mirë është një produkt që të vjen në ndihmë. Mjaftojnë vetëm pak sekonda:

Hapi 1: Merr pak vazelinë dhe lyeji qerpikët. Lëri për pak minuta që rimeli të zbutet e të bjerë dhe pastaj pastroji me një copë pambuku.

Hapi 2: Përdor një pastrues grimi me një copë pambuku të pastër derisa të jetë hequr plotësisht rimeli.

Kujdes: Nëse nuk ke vazelinë apo edhe pastrues grimi, mund të përdorësh edhe vajin e ullirit apo vajin e arrës së kokosit, të cilët mund të të ndihmojnë për të fshirë grimin.

Dha kaq është! Me dy hapa shumë të thjeshtë rimeli do të jetë plotësisht i pastruar dhe nuk ke pse shqetësohesh në mëngjes para pasqyrës.