In recent years the number of people resorting to plastic surgery has steadily increased. Here we refer to general body and face surgery both aesthetically and functionally. If a few years ago making an intervention was considered taboo, it is now quite common. But often, people, to have the most beautiful result and a low price, have ended up in the hands of the wrong surgeons. This is also because people provided ready-made examples as benchmarks for their outcome, and when clinics promised them the same outcome, this response was considered the "pinnacle" of a clinic's success. Without realizing it, in this way, many patients have lost originality, disproportion to the face, have exhibited functional problems caused in an attempt to copy ready-made examples. All of these consequences make people shy, step a little, and think well before making an intervention. The problems referred to above have occurred and continue to occur in every intervention, but we refer specifically to the intervention in the nose, rhinoplasty, which is an aesthetic and functional intervention that has known cases of failure of various kinds. The latter have made many young people, but also others of middle age, skeptical to undergo such an intervention. The problems referred to above have occurred and continue to occur in every intervention, but we refer specifically to the intervention in the nose, rhinoplasty, which is an aesthetic and functional intervention that has known cases of failure of various kinds. The latter have made many young people, but also others of middle age, skeptical to undergo such an intervention. The problems referred to above have occurred and continue to occur in every intervention, but we refer specifically to the intervention in the nose, rhinoplasty, which is an aesthetic and functional intervention that has known cases of failure of various kinds. The latter have made many young people, but also others of middle age, skeptical to undergo such an intervention.

Since rhinoplasty is one of the most performed interventions, almost every person who goes to our clinic has someone close who has done this intervention before. Some of them say that they do not want to end up with a broken, deviated nose, broken on its back and only with a raised tip, etc. we understand such hesitations, so we have chosen not to convince them with words that we are different, but all the people who are consulted in the clinic "Dermolife", for the intervention in the nose (or other interventions) see the results of our work. We get more pleasure when they tell us they came only after seeing the natural results posted on our social networks. All these achievements have not come in vain.

The nose is the most distinctive and often the most difficult feature to make the face as attractive as possible, in terms of the aesthetic part. As such, even intervening in that area is among the most difficult and requires a special professionalism to be perfect.

Përse të zgjidhni klinikën “Dermolife” për t’i besuar rimodelimin e hundës? Përveç shërbimit të kujdesshëm, pre dhe post operator, kushteve sterile dhe moderne, stafit mjekësor të kualifikuar, çmimit të përballueshëm, duhet të besoni se ata që kanë në dorë shkëlqimin tuaj janë kirurgët që punojnë me ne - ndër më të zgjedhurit që ushtrojnë mjeshtërisht profesionin e tyre jo vetëm në Itali dhe Europë, por kudo nëpër botë. Ndër vite jemi kujdesur të përzgjedhim kirurgët më të mirë dhe profesionistë; që nuk dinë kurrë t’i zhgënjejnë pacientët që na besojnë. Kirurgët, që me përgatitjet e tyre të shkëlqyera, të shkolluar dhe specializuar në universitetet më të njohura në botë, janë:1- Raniero Orsini, i diplomuar në nivelin e ekselencës në Universitetin “La Sapienza” të Romës, i profilizuar si kirurg Maxillo-facial në Itali, ushtron profesionin e tij në klinikat më në zë në Itali, në vende të ndryshme europiane, por edhe në Amerikë dhe Brazil. Raniero Orsini është në krye dhe anëtar i shoqërive të ndryshme, kërkimeve shkencore në fushën e kirurgjisë estetike dhe rikonstruktive, por rimodelimi i hundës është ndërhyrja që e karakterizon më së shumti si mjeshtër të kirurgjisë estetike. E gjithë eksperienca e tij nuk tregon gjë tjetër veçse punë të arrira, profesionalizëm, trajtim të pacientit si një rast unik dhe jo të bazuar në shembuj (kjo është një pikë kyçe që e kemi vlerësuar tek secili prej kirurgëve). Doktori vjen enkas në “Dermolife” për të ushtruar profesionin dhe teknikat e tij unike.2- Luca Piovano, i cili aktualisht është ndër kirurgët më të vlerësuar dhe të spikatur në Itali për aftësitë e tij profesionale. Përveç klasifikimit si ndër më të dalluarit e “La Sapienza-s”, ai ia ka dalë të ushtrojë aftësitë e tij si kirurg estetik, plastik dhe rikonstruktiv edhe në Rio de Janeiro, në Paris, Miami, Florida, Barcelonë dhe në Itali. Gjithashtu, është anëtar i shoqërive të ndryshme shkencore të njohura dhe të vlerësuara në të gjithë botën. Shqipëria dhe klinika jonë i bashkëngjitet listës së vendeve ku doktori ushtron profesionin e tij.3- Claudio Bernardi, i cili është ndër profesionistët më të njohur dhe të kualifikuar në Itali, por tashmë edhe në rang ndërkombëtar për kirurgjinë plastike, estetike dhe rikonstruktive, i klasifikuar si anëtar nderi në konferenca dhe shoqëri të ndryshme në Itali dhe jashtë për kirurgjinë estetike, themelues i “Shoqërisë Ndërkombëtare të Kirurgjisë Implantoprotike”, ushtron profesionin e tij në Itali, kryesisht në Romë. Por ka kontribut të madh edhe në vende të ndryshme të botës; në SHBA, në Brazil, por dhe në Shqipëri vetëm në klinikën “Dermolife”.


4- Franco Corsi është diplomuar në Universitetin “La Sapienza” të Romës, në mjekësi dhe kirurgji estetike, rikonstruktive dhe plastike, me specializime dhe trajnime të ndryshme në Universitetin e Rio de Janeiro-s, por edhe në universitete të tjera në Itali. Corsi ka një kurrikulum të pasur, ku si referencë merret ushtrimi i profesionit në spitalet dhe klinikat më të njohura dhe influencuese të fushës së kirurgjisë estetike. Tashmë i është bashkuar klinikës sonë si një nga kirurgët që realizojnë me aq mjeshtëri, profesionalizëm dhe autenticizëm rastin e secilit prej pacientëve tanë.

Kirurgët që punojnë në “Dermolife” janë perzgjedhur në mes të një numri të madh personash që ushtrojnë të njëjtin profesion. Ata mbizotërojnë mbi shumë emra dhe punë të kirurgëve të tjerë pikërisht për karakteristikat që i rreshtuam më lart. Nuk është aspak e thjeshtë dhe e zakonshme të punosh me më të mirët. Një nga arsyet që na ka shtyrë të jemi shumë selektivë në përzgjedhjen e stafit të kirurgëve janë pikërisht rastet e operacioneve të dështuara, kryesisht të hundës, që vijnë çdo ditë në klinikën tonë për të kërkuar të rregullojnë atë që tashmë ka dështuar. Ne ia kemi dalë të bëjmë shumë prej tyre të lumtur, ndonëse me vështirësi kemi rikthyer besimin tek personat që kanë pësuar një dështim të mëparshëm. Ndërhyrja është edhe më e komplikuar në këtë rast, por kemi bërë të lumtur edhe pacientët që na kanë besuar që në herën e parë. Kemi lumturuar edhe pacientët të cilët kanë marrë frymë lirisht që në orët e para të daljes nga salla, gjithashtu kemi lumturuar edhe njerëzit që kanë pësuar deformime nga më të ndryshmet në hundë, për shkak të aksidenteve. U kemi rikthyer besimin tek vetja, por edhe tek të tjerët. Kemi lumturuar edhe prindër, sytë e të cilëve shkëlqejnë edhe më shumë se të fëmijëve të tyre. Shpeshherë me frikë, me pyetje, me hezitim, ata na kanë besuar ëndrrat e më të shtrenjtëve të tyre, sepse kur drejtohen në klinikën tonë për konsultë, pothuajse të gjithë thonë se e kanë ëndërr realizimin sa më të arrirë të kësaj ndërhyrjeje.Therefore, we suggest you to choose our clinic, to trust us with your dream, realized by the hand of professionals who measure the achievement of the interventions they perform, in millimeters.