Nëse lë takim me një djalë i gjithë problemi yt është si të grimohesh bukur, si do i mbash flokët, çfarë do veshësh. Këto kanë rëndësi, por ja që nuk janë të parat në listë. Ja çfarë vë re më shumë një djalë në takimin e parë.

Tipi

Edhe nëse një mashkull është i interesuar të ketë një lidhje serioze me një femër, nuk do të thotë që ai do të rrijë me një femër serioze. Trego sensin tënd të humorit, sepse nëse ai dëgjon një shaka të mirë apo shikon që ti kap shakanë e tij, atëherë është një plus për ty.

Zgjuarsia

Zgjuarsia ka sharmin e saj. Meshkujt nuk duan dikë që do t’u drejtohet atyre gjithë kohës për një mendim ose ndihmë, por dikë që është e zonja e vetes. Nuk është e nevojshme të kesh mbaruar doktoraturën apo diçka të tillë, mjafton të tregosh intelektin dhe zgjuarsinë tënde.

Thjeshtësia

Në të njëjtën kohë nuk duhet të mburresh gjatë gjithë kohës se sa mahnitëse je. Tregoje me vepra jo me fjalë. Veçanërisht nëse je e zonja në çdo gjë, pak përulësi do ta impresionojë djalin me të cilin po del.

Veçantia

Meshkujt duan të shikojnë një femër që di të bëjë qejf. Nëse je në një bar, mund të tregosh lëvizjet e tua të veçanta në kërcim ose të shpikësh një lojë të bukur që do tërheqë vëmendjen e tij. Mjafton të tregosh që me ty kalohet kohë e bukur.

Zemërgjerësia

You do not have to be self-centered, but you have to be passionate about something that benefits others, not just you. If you are going to make a positive image in front of him, do not hide your generosity.

Flirtimi

Flirt a little, but not so much as to look desperate for her. Men like women who behave classy. A little touch on the arm or shoulder is better than picking up his cell phone and typing in his number.

inclusiveness

You do not have to be the type of woman who exists only within this relationship. Show that you have a social life, that you have traveled the world, that you have a great company and that you love the work you do.

himself

Edhe pse është diçka e vështirë kur takon dikë për herë të parë, meshkujt e pëlqejnë një femër që është vetvetja dhe nuk fsheh asnjë aspekt të vetes. Prandaj është gjithmonë e nevojshme që të jesh e sinqertë se çfarë do nga kjo lidhje.

Ambicia

Shkurt, një mashkull e pëlqen një femër që nuk fiksohet me të dhe me lidhjen që kanë formuar, por që ka qëllime të tjera në jetë përveç martesës.

Përkrahja

Nuk do të thotë që të shikosh një mashkull në sy në takimin tuaj të parë dhe t’i thuash ‘Do jem gjithmonë këtu për ty’. Duhet të jesh mbështetëse, t’i kapësh dorën dhe të tregosh që mund të ketë besim te ty sepse do e përkrahësh gjithmonë.

Vetëbesimi

The main thing a man looks at in a woman is self-confidence. It means having confidence in yourself, in the way you look and move. The more confidence you have, the more confidence the man will have in your relationship.