Me ndërrimin e stinëve, shumë njerëz janë gati të ndryshojnë edhe ngjyrën e flokëve. Fundja, një arsye më shumë për një ndryshim në pamje që do të na bëjë të ndihemi më mirë me veten. Të gjitha duam të rifreskojmë ngjyrën e flokëve dhe të provojmë diçka të re, duke ndjekur trendet e sezonit. Por cilat janë trendet e këtij dimri?

Këtë dimër do të bëni mirë t’i thyeni rregullat. Nuk keni pse kufizoheni në ngjyrat klasike të errëta që preferohen më shumë për dimrin. Këto janë ngjyrat e flokëve që do të shihni më shumë këtë dimër.

E zezë, ngjyra që nuk del kurrë nga moda në dimër

E kuqja e zjarrit

Highlights ari

Kafe e ngrohtë

Kafe çokollatë

Ngjyra e bakrit

Flokë me dy tone, për guximtaret

Lejla pastel

Bionde balayage

Flokët holographic

Highlights të errëta

Highlights të ngrohta

E kuqe vibrante

Bionde bezhë

Ombre karamel