Këto kohë vajzave nuk u mungon një aksesorë i tillë. Por a keni menduar ndonjehër se si u bë pjesë e veshjes tonë të përditshme?
 
Kur Dukesha Kate Middleton u fotografua në pagëzimin e fëmijës së saj të tretë, Princ Louis, në korrik 2018, të gjithë sytë (e modës) ishin drejt aksesorit saj të kokës. Kate kishte veshur një rreth të pazakontë në atë periudhë, në stilin e Anne Boleyn.


 
Po atë vit, më vonë, ajo veshi një version prej kadifeje. Zgjodhi një stil të kuq për t'ju përshtatur palltos së saj ‘Catherine Walker and Co’.

Rrethi i kokës është bërë një stil ‘sipas Kate’, por gjithashtu është një pamje e cila është miratuar nga miqtë e saj mbretëror - si dhe nga shumë njerëz të thjeshtë.


Trendi i shiritit/rrethit të kokës na kujton se si moda mbretërore është bërë kaq e preferuar këto kohë. Epo, është një zgjidhje për ditët e këqija të flokëve.

Më poshtë do të gjeni disa modele që mund t’ju frymëzojnë: