Revista People ka bërë një sondazh për princat më seksi në botë dhe gjejeni pak kush është në vend të parë? Princi më i përfolur vitet e fundit, Princi Harry.

Edhe pse hoqi dorë nga detyrat e tij mbretërore, Princi Harry ende konsiderohet "si mbretërori më seksi në botë". Sipas sondazhit të People, Duka i Sussex qëndronte para vëllait të madh William.

Pas tyre vinin:

Princi Carl Phillip i Suedisë;

Princi Felix i Luksemburgut;

Princi Mateen i Bruneit.

Harry kryeson edhe këtë listë, një vit pasi u konsiderua "Babai më seksi në botë" sipas People.

Po sipas jush, cili nga këta princa është më seksi?

Sipas jush, cili nga këta princa është më seksi?
Princi Harry
Princi William
Princi Carl Phillip
Princi Felix
Princi Mateen
 
 
 
 
 
 
Created with QuizMaker